Dom > Novosti > Sadržaj
Ти- Цу Каширана

Титаниум оклопљен бакра барова и других обојених метала цлад композитне материјале.

Титаниум бакра оклопљен шипке су направљене од стране да се бакар бар је одевен у одређеном дебљином од нивоа титанијум, то је углавном користи као проводник под више корозије условима рада. Често се користи као штанду у оплатом, електролиза, Хидрометаллурги процесима јер не само да оригиналну проводна имовину бакра бара, али и штити бар бакра са корозију по нивоу титан, и може умногоме мање загађивање електролита и ЕЛЕЦТРОПЛАТЕ .

Али, ако сте захтевали да материјал има ову функцију изнад, онда морате бити сигурни да постоје много јачи комбинацију снаге и много већу стопу лепљењем између бакра баровима и на нивоу титанијум, то не може да испуни традиционалним механичким комбинација метода. Дакле, у циљу превазилажења, наша компанија, са напредним процесом експлозије-роллинг, успешно произвела титан оклопљен бакра шипке са схеаред снагом & # 8805; 130 МПа, компактан стопа & # 8805; 98%, можемо снабдевање различите спецификацију круг, квадрат, равне бара материјала, најдуже дужина шипки може достићи преко 10 метара, а ми можемо заваривање различитих облика материјала заједно у складу са захтевом клијента. Такође смо могли направити никла платираних барова, од нерђајућег челика оклопљен бакра шипке, и цирконијум оклопљен бакра шипке серије производа кроз исту технологију процеса.

Непревазиђена предност перформансе Титаниум цлад бакра :

(1) Добар маказе и затезна чврстоћа Тхе маказама и затезна чврстоћа је тестиран и гарантовано у складу са ГБ, АСТМ, и ЈИС.

(2) Перфецт Издужење анд Дуктилност: Истезање и растегљивости облагање метала гарантована је номинална кривини (= облагање метала у тензија), а дуктилност од простих метала гарантује обрнутим кривини (= облагање метал у компресији).

(3) Добар тврдоћа Тхе везан интерфејс је благо побољшан након експлозије лепљење. Интерфејс може да се омекша термичком обрадом на почетни ниво. Не постоји потешкоћа у савијање и израду радова

(4) Екцеллент електрична проводљивост: експлозија ваљање процес производње чине титанијума и бакра композит близак потпуности без раздвајања и стога има добру електричну проводљивост, композитни снага 135Мпа,

(5) Фантастично корозије: Експлозија лепљење, А Цлад обрада, гарантује одличну отпорност на корозију од одевен материјала.

(6) Велика способност заваривања за повезивање, затварање и спајање

(7) Висока поузданост; Високи проводљивост; биокомпатибилност; Вара способност; Исплативо.

Ти Каширана Бакар аутобуса бар за мокро металургију

Титаниум Каширана нерђајућег челика анода за поморски инжењеринг

Титаниум Цлад бакар анода проводљиве бар за ПЦБ

Титаниум тубе хеат екцхангер

Обојених метала композитни материјали за произвођач челика

Цирконијум Каширана катодни бакар

Титаниум лист АСТМ за Електролизе

Титаниум затварач / Нутс / завртањ / прање / завртњи

Вишеслојна Цлад Композити

Оне стоп титана добављач / произвођач

Титаниум Бакар одевен бар / ти- Цу Каширана

Титаниум Каширана Бакар Проводљиви бара

Титаниум анода за десалинизацију морске воде

Ти Каширана Бакар аутобус бар

Титан анода и катода за хлор-алкална

Ти анода за нагризање Ликуид Цоппер Рецовери

Титаниум анода за бакар електролизе

Титаниум Каширана Бакар бар за метал анода

Титаниум анода Цоатед бар

Титаниум цлад плоча за Електрода

 


Kontaktirajte nas
Баоји Схенао Матераил Цо

Adresa: Кинганбао Индустрија парк, високе технол

Telefon: +86-917-3380538

Faks: +86-917-3816810

E-pošta: zh@baojiti.com.cn

Баоји Схенао Матераил Цо