Dom > Novosti > Sadržaj
Три слоја метал композитни Бар


proizvod Детаљ

Основни подаци

Типе: ти Каширана Бакар композитних Барс

Примена: Индустријски, Медицински

Техника: Форгед

Граде: Гр2

Облик: Округли / Штитоношо

Заштитни знак: схенао

Поријекло: Кина, Шанкси, Баоји

Опис производа

Са напредним процесом експлозије ваљање, дајемо прво стопа обојених метала композита, углавном титанијум оклопљен бакра и укључујући цирконијум оклопљен бакра , 316Л челика оклопљен бакра , титанијума оклопљен 316Л челичне плоче , шипке, цеви, композитни жице, и мулти- слој платирани композита , итд оклопљен метала може бити до четири појединачних слојева метала или легура. У најмању руку, постоји језгро и спољашњи слој; свака дебљина слоја може бити оптимизован вашим потребама.

Елегантан Група има више од десет комплета Стругови, прецизни пробијање и навој машина за обраду, за производњу титанијум затварачи и машинске делове. Производња титанијум затварач има два метода: Механизми за класу прераду и прецизним калупима узнемирујуће истискивање обликовање класу, у складу са различитим потребама купаца. Механизми за прераду класе са добрим изгледом се користе за хигх-енд спортске опреме индустрији, инструмената и опреме. Високи узнемирујуће класа истискивање обликовање са високим снаге и ниске цене, користе се хемијске, индустријске опреме. Баоји схенао Цомпани јака механичка капацитет прераде за производњу разних хетеросексуалне титанијума причвршћивачи, нестандардне титаниум машинске делове, титанијум и друге делове према узорку купца или дравингс.Процессед производе укључујући обојених метала, углавном титанијум причвршћивачи, завртњима, орахе, прирубнице и бендс; Титанијум и титанијум легура шипке, шипке, цеви, цеви, плоче, лимови, жице, завојнице, фолије и профили са високим машинске прецизношћу; Различите врсте опреме направљене од титанијума, као што је титанијум топлоте, титанијум фиоке и титанских анода.

Титаниум оклопљен бакра барова и других обојених метала цлад композитне материјале.

Титаниум оклопљен бакра шипке су направљене од стране да се бакар бар је одевен у одређеном дебљином од нивоа титанијум, то је углавном користи као проводник под више корозије условима рада. Често се користи као штанду у оплатом, електролиза, Хидрометаллурги процесима јер не само да оригиналну проводна имовину бакра бара, али и штити бар бакра са корозију по нивоу титан, и може умногоме мање загађивање електролита и ЕЛЕЦТРОПЛАТЕ .

Али, ако сте захтевали да материјал има ову функцију изнад, онда морате бити сигурни да постоје много јачи комбинацију снаге и много већу стопу лепљењем између бакра баровима и на нивоу титанијум, то не може да испуни традиционалним механичким комбинација метода. Дакле, у циљу превазилажења, наша компанија, са напредним процесом експлозије-роллинг, успешно произвела титан оклопљен бакра шипке са схеаред снагом & # 8805; 130 МПа, компактан стопа & # 8805; 98%, можемо снабдевање различите спецификацију круг, квадрат, равне бара материјала, најдуже дужина шипки може достићи преко 10 метара, а ми можемо заваривање различитих облика материјала заједно у складу са захтевом клијента. Такође смо могли направити никла платираних барова, од нерђајућег челика оклопљен бакра шипке, и цирконијум оклопљен бакра шипке серије производа кроз исту технологију процеса.

Непревазиђена предност перформансе титана Каширана бакра аутобус бар анода:

(1) Добар маказе и затезна чврстоћа Тхе маказама и затезна чврстоћа је тестиран и гарантовано у складу са ГБ, АСТМ, и ЈИС.

(2) Перфецт Издужење анд Дуктилност: Истезање и растегљивости облагање метала гарантована је номинална кривини (= облагање метала у тензија), а дуктилност од простих метала гарантује обрнутим кривини (= облагање метал у компресији).

(3) Добар тврдоћа Тхе везан интерфејс је благо побољшан након експлозије лепљење. Интерфејс може да се омекша термичком обрадом на почетни ниво. Не постоји потешкоћа у савијање и израду радова

(4) Екцеллент електрична проводљивост: експлозија ваљање процес производње чине титанијума и бакра композит близак потпуности без раздвајања и стога има добру електричну проводљивост, композитни снагу 135Мпа, и микро-отпорност 7.77 & # 215; 10-6 & # 937;

(5) .Фантастиц корозије: Експлозија лепљење, А Цлад обрада, гарантује одличну отпорност на корозију од одевен материјала.

(6) Велика способност заваривања за повезивање, затварање и спајање

(7) Висока поузданост; Високи проводљивост; биокомпатибилност; Вара способност; Исплативо.

Ти Каширана Бакар аутобуса бар за мокро металургију

Титаниум Каширана нерђајућег челика анода за поморски инжењеринг

Титаниум Цлад бакар анода проводљиве бар за ПЦБ

Титаниум тубе хеат екцхангер

Обојених метала композитни материјали за произвођач челика

Цирконијум Каширана катодни бакар

Титаниум лист АСТМ за Електролизе

Титаниум затварач / ораси / СЦ


Kontaktirajte nas
Баоји Схенао Матераил Цо

Adresa: Кинганбао Индустрија парк, високе технол

Telefon: +86-917-3380538

Faks: +86-917-3816810

E-pošta: zh@baojiti.com.cn

Баоји Схенао Матераил Цо