Експлозијско заваривање плоча од бакра и алуминијума

Експлозијско заваривање плоча од бакра и алуминијума

Детаљи испоруке: у року од 35-45 дана од пријема депозита Спецификације Експлозија заварене бакарне / алуминијумске транзицијске спојнице 2.Хигх топлинска отпорност 3.Хигх цондуцтивити 4. Слободни узорак Кратак опис Метални производи од бакра и алуминијума обично се користе у електричним транзиционим зглобовима као терминал за. ..

Function

Детаљи испоруке:

у року од 35-45 дана од пријема депозита

Спецификације

  1. Експлозија заварених бакарних / алуминијумских транзиционих спојница

2.Хигх топлинска отпорност

3.Хигх цондуцтивити

4. Слободан узорак

Кратак текст

Бакарни алуминијум обучен метал се обично користи у електричним транзиционим зглобовима као прикључак за електрични пренос, контактор у електролизеру.

У сваком случају, где се различити материјали морају електрично прикључити, мора се повећати електрична енергија која узрокује високу температуру, преко електричне енергије. ови проблеми се могу решити коришћењем експлозивног завареног Ал-Цу обученог метала јер у електричном контакту између алуминијума и бакра не расте електрични отпор.
Схенао Матераил има искуство у производњи висококвалитетне експлозивне заварене плоче од бакра и алуминијума. Имамо професионалну фабрику која је посвећена развоју и производњи напредне експлозивне заварене плоче бакра и алуминијума. Добродошли да ступите у контакт са нашом компанијом.
Hot Tags: експлозијско заваривање плоча од бакра / алуминијума, Кина, добављачи, фабрика, компанија
Srodni proizvodi
Kontaktirajte nas
Баоји Схенао Матераил Цо

Adresa: Кинганбао Индустрија парк, високе технол

Telefon: +86-917-3380538

Faks: +86-917-3816810

E-pošta: zh@baojiti.com.cn

Баоји Схенао Матераил Цо
foottop