Najprodavaniji bakar - aluminijska ploča

Najprodavaniji bakar - aluminijska ploča


Mjesto podrijetla: Shaanxi, Baoji, Kina (kopno)
Marka: Shenao
Primjena: Metalurgija, Industrija
Oblik: Customzied
Materijal: Titan, bakar, čelik, aluminij, cirkonij, nikal, prilagođen
Dimenzije: zahtjevi kupca
Hemijski sastav: Prilagođeno
Proces: Eksplozivno zavarivanje
Veličina: Prihvati Custom
Osnovni sloj: Zahtjev korisnika
Dodatni sloj: Zahtjev korisnika

Function

铜铝

Aluminijska ploča od bakra, koju proizvodimo, koristi novu metalnu dinamičku tehnologiju, to je nova tehnologija razvijena iz tehnologije obrade eksplozije. Eksplozivi se koriste kao izvori energije. Trenutnom visokom temperaturom i visokim tlakom može se dobiti detonacijom eksploziva kako bi se generisala visokonaponska impulsna opterećenja, koja guraju jedan materijal da se sudara s drugim materijalom velikom brzinom kako bi se postiglo metalurško povezivanje dvaju metala. Kombinovana zona predstavlja talasastu metalurgiju. Kombiniraj.

Proizvodimo aluminijumske ploče od aluminijuma sa dobrom stabilnošću, odličnim dubinskim izvlačenjem i zateznim karakteristikama, i možemo izdržati savijanje čak i na 90 stepeni bez odvajanja. Istovremeno sa antikorozivnim, anti-habanjem, provodljivom toplinskom provodljivošću, lijepom, niskom cijenom i tako dalje. Provodljivost od više od 92% može u potpunosti zamijeniti čisti bakar, čime se štedi 64% u istom volumenu, tako da je energetski učinkovitiji i ekološki prihvatljiviji. metalna dinamička tehnologija nije ograničena oblikom, debljinom i površinom obrađenog materijala; visoka čvrstoća vezivanja; dobre mehaničke performanse; poboljšana ukupna svojstva materijala; višeslojna rekombinacija materijala; metalna i nemetalna rekombinacija; potpuno korištenje različitih materijala Svojstva materijala; štednja plemenitih metala, niska cena i niska cena.

Veličina proizvoda: debljina 0.5mm ~ 15.0mm, širina ≤1000mm, dužina ≤3000mm.

Kao novi tip kompozitnog materijala, aluminijumske ploče od bakrenog platna se široko koriste u raznim oblastima kao što su elektronika, električni aparati, električna energija, metalurška oprema, mašine, automobili, transport, konstrukcija i dekoracija, energija i dnevne potrebe.

Evo nekih primjena aluminijske ploče obložene bakrom:

glavni proizvodi

复合板组图_副本

Bakar-aluminijumski radijator koji se koristi za zagrevanje tople vode ima prednosti dobre toplinske provodljivosti, nosivosti visokog pritiska, jake otpornosti na koroziju, itd. Idealan je novi tip radijatora za stambenu izgradnju. U poređenju sa drugim materijalnim radijatorima, njegova najveća osobina je da on u osnovi rješava problem antikorozije radijatora, au isto vrijeme u potpunosti koristi prednosti jeftinog aluminija i male težine.

Bakreni omotač od aluminija koristi se kao prijelazni spoj za provodni dio dijela napajanja i bakrena aluminijska sabirnica, površina se neće pregrijati i luk, tako da je vodljiva izvedba stabilna, gubitak snage je smanjen, vijek trajanja vodljive ploče je produljen, a količina zamjene za održavanje je smanjena. Niska cijena.

Company scene

公司组图

Shenao Materail ima iskustva u proizvodnji visoko kvalitetnih najkvalitetnijih bakar-aluminijskih ploča. Imamo profesionalnu fabriku koja je posvećena razvoju i proizvodnji naprednih najprodavanijih bakar-aluminijumskih ploča. Dobrodošli u kontakt sa našom kompanijom.

Hot Tags: najprodavaniji bakar - aluminijumske ploče, Kina, dobavljači, fabrika, kompanija
Srodni proizvodi
Kontaktirajte nas
Баоји Схенао Матераил Цо

Adresa: Кинганбао Индустрија парк, високе технол

Telefon: +86-917-3380538

Faks: +86-917-3816810

E-pošta: zh@baojiti.com.cn

Баоји Схенао Матераил Цо